Despre Eucom

EUCOM a luat ființă în anul 2002, pentru a răspunde nevoilor și provocărilor companiilor aflate în plină expansiune și integrare în mediul de afaceri globalizat. Suntem cel mai mare furnizor de limbi străine pentru sectorul corporate din România.

Silviu Dragomir

Manager Eucom

De fiecare dată ne îndeplinim cu entuziasm misiunea de a fi un „bridge to the world” pentru orice companie care îşi doreşte să performeze într-un mediu de business global. Pe lângă echiparea cursanţilor noştri cu abilităţile lingvistice dezirabile, le punem la dispoziţie şi servicii de traducere şi interpretariat spre a încheia cu succes orice proiect internaţional, indiferent de domeniu.

Am avut onoarea să colaborăm cu clienţi din diverse domenii, precum cel bancar, IT, automotive, pharma, retail sau medical.

Prin urmare, printre cuvintele cheie ce definesc misiunea şi activitatea noastră se numără: ANALIZA, PERSONALIZAREA, DEDICAREA, FLEXIBILITATEA, PASIUNEA, INOVAŢIA și REUŞITA.

Ne mândrim cu livrarea a peste 150.000 ore de instruire anual, având circa 10.000 de participanți de la 90 de companii client în anul precedent.

Misiune

Creăm experiențe de impact pentru a ajuta membrii echipei tale să își atingă potențialul, astfel încât

compania ta să își îndeplinească mai bine misiunea.

Credem în dezvoltare continuă.

Când oamenii cresc, sunt mai fericiți, mai performanți și mai buni jucători în echipă.

Valorile în care credem

 • Angajament – Ne adaptăm și găsim soluții cu fiecare ocazie, asumându-ne responsabilitatea  pentru rezultatul final.
 • Dezvoltare continuă – Suntem hotărâți să creștem și să inovăm în fiecare zi, astfel încât să inspirăm și să servim mai bine echipei și clienților noștri.
 • Parteneriat – Ne străduim să înțelegem nevoile și să construim împreună cea mai bună soluție.
 • Excelență – Facem tot ce putem pentru a depăși așteptările prin calitate și eficiență.

De ce Eucom

Inovație în Educație și Programe Personalizate

Folosim peste 200 de manuale, iar cursurile sunt personalizate în funcție de specificul industriei și obiectivele cursanților.
Platforma online de management și control al cursurilor oferă acces la liste de prezență, evaluarea fiecărui participant, rapoarte și alte date relevante.
Pentru însușirea terminologiei și dezvoltarea abilităților specifice domeniului de activitate am dezvoltat metode de predare interactivă.

Avem cea mai extinsă rețea de traineri – 216 la nivel național. Dintre aceștia 23 sunt vorbitori nativi.

Cursurile se pot organiza oriunde pe teritoriul României, atât face-to-face, individual sau în grup, cât și online.
Evaluare completă – testare scrisă/online şi testare orală încheiată în mai puţin de 1h.
de ce eucom

Beneficiile companiilor și ale cursanților


 • Organizarea cursurilor de limbi străine oriunde în țară

 • Învățarea limbii străine în cadrul unui program customizat pe nevoia de business

 • Servicii complete de organizare, raportare şi analiză; evidenţă în timp real şi rezultate măsurabile

 • Deţii controlul în managementul cursurilor

 • Primeşti apreciere şi recunoaştere pentru implicarea în training lingvistic modern

 • Acoperi nevoia intrinsecă de a evolua şi de a performa în cadrul companiei

 • Creşti încrederea de sine necesară în folosirea coerentă și corectă a unei limbi străine


 • Experiență plăcută de învăţare a unei limbi străine

 • Dezvoltarea abilităților de limbă străină într-un cadru contextualizat și ludic

 • Comunicare bidirecţională trainer – cursant, primire şi oferire de feedback constructiv

 • Însușire a unor elemente de limbă străină care vor fi imediat aplicate în viața reală

Echipa Eucom

Echipa Eucom numără peste 200 de specialişti ȋn limbi străine care sunt activi la nivel naţional şi au experienţă vastă ȋn utilizarea limbilor străine.

Cea mai mare parte a echipei este formată din traineri care au fost sau sunt activi ȋn mediul business, astfel că discuţiile cu participanţii la curs vor fi relevante şi utile.

Ne bazăm pe o echipă de suport formată din profesionişti ȋn Knowledge Management, care asigură formarea şi monitorizarea permanentă a fiecărui trainer.

Identifică şi evaluează constant cunoştinţele de limbi străine ale participanţilor, astfel încât să îşi poată adapta, de la o sesiune la alta, programa (de exemplu, dacă unul dintre cursanţi trebuie să scrie urgent o propunere de vânzare în limba străină pe care o studiază, trainerul poate adapta conţinutul sesiunii respective pentru a-l ajuta).

Propune activităţi pe modelul secvenţial – de la uşor spre dificil, de la simplu spre complex – gândind acțiunile astfel încât să îi implice pe toţi participanţii.

Încurajează participarea activă din partea fiecărui cursant, mai ales că unul dintre obiective este chiar creşterea încrederii pe care o au participanţii în propriile abilităţi lingvistice.

Monitorizează progresul fiecărui grup de cursanți și individual, prin feedback personalizat.

Consultanții Eucom specializați în formularea soluțiilor oferite clienților.

Îi numim adesea și designerii Eucom, deoarece sunt cei care personalizează și aleg pentru compania ta formatul de curs cel mai potrivit.

Dorința noastră este să plasăm trainingul lingvistic în contextul propriilor preocupări și obiective pentru cursanți, de aceea fiecare proiect este o provocare.

Evaluatorii noștri sunt specialiști în limbi străine și sunt recomandați de o bogată expertiză în toate domeniile de business.

Echipa Eucom numără peste 30 de evaluatori și a realizat peste 4 500 de evaluări în ultimul an.

Evaluatorii noștri sunt implicați direct în evaluările face-to-face cu feedback încorporat la sediul companiei client sau în evaluările telefonice.

De asemenea, ei sunt aceia care verifică punctajele obținute la testele online, agregându-le cu rezultatele evaluării orale, în vederea obținerii scorului pentru fiecare candidat sau grup evaluat.

Interpreții sunt în avangarda multilingvismului, ei transmițând în timp real cuvântul vorbit.

Înțelegerea sensului unui mesaj într-o limbă și redarea lui cu acuratețe într-o altă limbă face prezența lor indispensabilă în cadrul unor evenimente de anvergură, întâlniri de afaceri, conferințe de presă.

Interpreții Eucom stabilesc o punte între culturi permițând comunicarea și facilitând dialogul, uneori aflându-se în centrul procesului decizional.

Toți traducătorii Eucom stăpânesc la perfecție limba maternă și la nivel avansat limbile în/din care traduc.

Au studii şi certificări internaţionale pentru a putea performa ȋn acest domeniu.

Au competenţe excelente ȋn managementul proiectelor, apelând la instrumente de traducere specializată, în funcţie de registre lingvistice şi terminologii specifice domeniilor de activitate ale companiilor.

Pentru ca traducerea să fie la cel mai ȋnalt nivel, traducătorii noştri iau în calcul diferenţe culturale şi contexte de scriere, interpretează semnificaţii şi redau ȋntocmai subtilităţile textului original.